Afhaal gerechten
vrijdag 9/04 – 16:30 tot 18:00
zaterdag 10/04 – 16:30 tot 18:00
zondag 11/04 – 11:00 tot 12:30
Bestellen is mogelijk tot de dag vooraf 22:00.
Voorgerechten
Soep van asperges en winterpostelein, balletjes. € 10,00/l
Slaatje met asperges en gemarineerde zalm, bieslooksaus. € 16,00
Kingkrab met fregola en burrata, pesto van waterkers. (koud gerecht) € 18,00
Rundscarpaccio met rucola en parmezaan. € 15,00
Kaaskroketten met slaatje (2st.) (Deze dient u thuis nog te bakken) € 12,00
Garnaalkroketten met slaatje (2st) (Deze dient u thuis nog te bakken) € 14,00
Hoofdgerechten
Kalfsstoofpotje met Kastels streekbier, rozemarijn-aardappels. € 19,00
Trio van vis met jus van Zeebrugse garnalen, natuuraardappel. € 22,00
Pladijsfilet, asperges en zeekraal, beurre blanc met bieslook, natuuraardappel. € 23,00
Pasta “aioli”, kerstomaat, scampi. € 19,00
Varkenshaasje ‘Wolkenhoeven’, gebakken paddenstoelen, pepersaus, gnocchi. € 21,00
kids: Huisgemaakte kipfingers, appelmoes, gebakken aardappel. € 14,00
Dessert
Millefeuille met rode vruchten en vanille crème. € 9,00
Huisgemaakte chocolademousse, anglaise. € 8,00
Extra’s
Potiron broodje (1st) € 2,00