Afhaal gerechten

vrijdag 9/04 – 16:30 tot 18:00

zaterdag 10/04 – 16:30 tot 18:00

zondag 11/04 – 11:00 tot 12:30

Bestellen is mogelijk tot de dag vooraf 22:00.

Voorgerechten

Soep van asperges en winterpostelein, balletjes. € 10,00/l

Slaatje met asperges en gemarineerde zalm, bieslooksaus. € 16,00

Kingkrab met fregola en burrata, pesto van waterkers. (koud gerecht) € 18,00

Rundscarpaccio met rucola en parmezaan. € 15,00

Kaaskroketten met slaatje (2st.) (Deze dient u thuis nog te bakken) € 12,00

Garnaalkroketten met slaatje (2st) (Deze dient u thuis nog te bakken) € 14,00

Hoofdgerechten

Kalfsstoofpotje met Kastels streekbier, rozemarijn-aardappels. € 19,00

Trio van vis met jus van Zeebrugse garnalen, natuuraardappel. € 22,00

Pladijsfilet, asperges en zeekraal, beurre blanc met bieslook, natuuraardappel. € 23,00

Pasta “aioli”, kerstomaat, scampi. € 19,00

Varkenshaasje ‘Wolkenhoeven’, gebakken paddenstoelen, pepersaus, gnocchi. € 21,00

kids: Huisgemaakte kipfingers, appelmoes, gebakken aardappel. € 14,00

Dessert

Millefeuille met rode vruchten en vanille crème. € 9,00

Huisgemaakte chocolademousse, anglaise. € 8,00

Extra’s

Potiron broodje (1st) € 2,00

Beschrijf hier uw bestelling