Home
Historiek
Menukaart
Menu Potiron
Contact & Openingsuren
VOORGERECHTEN
Gegratineerde Sint - Jakobsnootjes
met prei en grijze garnalen.
Kreeften bisque
, kruidenroom.
Alpenrund
gezouten en gerijpt, noedels, wakame, wasabi en gember.
Artisanale kaaskroketten
op gefruite peterselie.
Artisanale garnaalkroketten
op gefruite peterselie.
Duo van snowcrab
-
salade
en kroket van kreeft.
Carpaccio van tomaten
met handgepelde grijze garnalen
, kruiden-cocktail.
Mosseltjes op zijn spaans,
tomaat, look, chorizo.
Scampi in panko,
tomatenslaatje, curryrouille.
Huisgerookte zalm,
mierikswortel en kruidenslaatje.
HOOFDGERECHTEN
VLEES
Duif "Anjou"
, doperwten, crème knolselder, natuurjus.
Filet pur
, slaatje, frietjes, pepersaus.
Kalfszwezeriken
, sauté bloemkool, paddenstoelen, Fine Champagne.
Steak tartaar
, Italiaans slaatje, frietjes.
Entrecôte "Pie Rouge - roodbond"
, slaatje, frietjes.
Entrecôte "Txuleton,
slaatje, frietjes.
Entrecôte Wagyu 4/5,
slaatje, frietjes.
VIS
Roodbaars
, paella, saus van kreeft.
Gebakken zeetong
, slaatje, handgesneden frietjes.
Pasta babykreeft
, coulis kerstomaat, burrata, basilicum.
Tonijn
, quinoa, wakame, Japanse dressing.
Kabeljauw
, kerstomaatjes, citroenbotersaus.
Kreeft,
geroosterd met look en kruiden, pasta pesto.
DESSERTS
Huisbereid vanille-ijs
met warme chocoladesaus "Callebaut".
Aardbeitjes
, gekoelde sabayon van Limoncello, vanille-ijs.
Double mokka
; mokka ijs overgoten met tasje Illy espresso.
Vanille-ijs met advokaat "Houblonese",
chocolade crumble.
Bordalou met rabarber en appel,
ijs van abrikoos.
Sablé taartje met mascarpone,
frambozen en aardbeien, coulis, ijs van framboos.
Privacybeleid
- Alle rechten zijn voobehouden aan Potiron
©1999 - 2024
Made by
graafvis.be