Historiek
Menukaart
Kerstmenu
Menu Potiron
Contact & Openingsuren
VOORGERECHTEN
Gegratineerde Sint - Jakobsnootjes
met prei en grijze garnalen.
Oosterse pompoensoep
, gember, citroengras, kokos, scampi.
Salade van snowcrab,
Granny Smith, kletskop van yusu.
Yellow fin tonijn,
quiona, wakame, kruidensalade, miso-mayonaise.
Artisanale kaaskroketten
op gefruite peterselie.
Artisanale garnaalkroketten
op gefruite peterselie.
Carpaccio van St. Jakobsnootjes,
truffelkroketjes, crème van pompooen.
Huisgerookte zalm,
taboulé, dille-yoghurtdressing.
Gebakken ganzenlever,
Cecina de Buey, tarte tatin van rode ui en appel, compote van wijngaardperziken Giné Giné.
HOOFDGERECHTEN
VLEES
Filet pur
, slaatje, frietjes, pepersaus.
Kalfszwezeriken,
stamppot van savooikool, Fine Champagnesaus.
Bosduif en ganzenleverterrine,
zacht gerookt, mandarijnzout, chutney kweepeer, natuurjus.
Entrecôte "Black Agnus"
, slaatje, frietjes.
Entrecôte Wagyu A5,
slaatje, frietjes.
Entrecôte "Carima",
slaatje, frietjes.
"Aradoa" hoeve kip,
pastinaak, spinazie, Fine Champagnesaus met morille.
VIS
Gebakken zeetong
, slaatje, handgesneden frietjes.
Pasta kreeft
, salie, look, parmezaan, guanciale.
Rogvleugel,
kappertjesboter, natuuraardappel.
Gamba en Zeeuwse mossel,
orecchiette, venkel, kokos-curry.
Kreeft,
geroosterd met look en kruiden, pasta.
Skrei,
polderaardappel, zure room, hardgekookt ei, beurre blanc.
Duo van zeetongfilets en huisgerookte zalm,
groene groentjes, Chablissaus, bieslook.
Scampi à la "Armoricain,
ratatouille.
Wilde zeebaars
, Puttanesca, orzo
DESSERTS
Huisbereid vanille-ijs
met warme chocoladesaus "Callebaut".
Chocolademousse,
ijs van Baileys, gezouten karamel, pindakoekje.
Double mokka
; mokka ijs overgoten met tasje Illy espresso.
Vanille-ijs met advokaat "Houblonese",
chocolade crumble.
Bordalou met peer, pecan,
karamelchocolade, praliné-ijs.
Tarte Tatin,
spekulaas, pompoenijs.
Privacybeleid
- Alle rechten zijn voorbehouden aan Potiron
©1999 - 2025
Made by
graafvis.be