VOORGERECHTEN

  • Gegratineerde Sint - Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.
  • Kreeften bisque, kruidenroom.
  • Alpenrund gezouten en gerijpt, noedels, wakame, wasabi en gember.
  • Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
  • Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
  • Duo van snowcrab-salade en kroket van kreeft.
  • Carpaccio van tomaten met handgepelde grijze garnalen, kruiden-cocktail.
  • Mosseltjes op zijn spaans, tomaat, look, chorizo.
  • Scampi in panko, tomatenslaatje, curryrouille.
  • Huisgerookte zalm, mierikswortel en kruidenslaatje.

HOOFDGERECHTEN

VLEES

  • Duif "Anjou", doperwten, crème knolselder, natuurjus.
  • Filet pur, slaatje, frietjes, pepersaus.
  • Kalfszwezeriken, sauté bloemkool, paddenstoelen, Fine Champagne.
  • Steak tartaar, Italiaans slaatje, frietjes.
  • Entrecôte "Pie Rouge - roodbond", slaatje, frietjes.
  • Entrecôte "Txuleton, slaatje, frietjes.
  • Entrecôte Wagyu 4/5, slaatje, frietjes.

VIS

  • Roodbaars, paella, saus van kreeft.
  • Gebakken zeetong, slaatje, handgesneden frietjes.
  • Pasta babykreeft, coulis kerstomaat, burrata, basilicum.
  • Tonijn, quinoa, wakame, Japanse dressing.
  • Kabeljauw, kerstomaatjes, citroenbotersaus.
  • Kreeft, geroosterd met look en kruiden, pasta pesto.

DESSERTS

  • Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus "Callebaut".
  • Aardbeitjes, gekoelde sabayon van Limoncello, vanille-ijs.
  • Double mokka; mokka ijs overgoten met tasje Illy espresso.
  • Vanille-ijs met advokaat "Houblonese", chocolade crumble.
  • Bordalou met rabarber en appel, ijs van abrikoos.
  • Sablé taartje met mascarpone, frambozen en aardbeien, coulis, ijs van framboos.

Privacybeleid - Alle rechten zijn voobehouden aan Potiron

©1999 - 2024

Made by graafvis.be