VOORGERECHTEN

  • Gegratineerde Sint - Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.
  • Oosterse pompoensoep, gember, citroengras, kokos, scampi.
  • Salade van snowcrab, Granny Smith, kletskop van yusu.
  • Yellow fin tonijn, quiona, wakame, kruidensalade, miso-mayonaise.
  • Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
  • Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
  • Carpaccio van St. Jakobsnootjes, truffelkroketjes, crème van pompooen.
  • Huisgerookte zalm, taboulé, dille-yoghurtdressing.
  • Gebakken ganzenlever, Cecina de Buey, tarte tatin van rode ui en appel,                                                            compote van wijngaardperziken Giné Giné.

HOOFDGERECHTEN

VLEES

 

  • Filet pur, slaatje, frietjes, pepersaus.
  • Kalfszwezeriken, stamppot van savooikool, Fine Champagnesaus.
  • Bosduif en ganzenleverterrine, zacht gerookt, mandarijnzout, chutney kweepeer, natuurjus.
  • Entrecôte "Black Agnus", slaatje, frietjes.
  • Entrecôte Wagyu A5, slaatje, frietjes.
  • Entrecôte "Carima", slaatje, frietjes.
  • "Aradoa" hoeve kip, pastinaak, spinazie, Fine Champagnesaus met morille.

 

VIS

  • Gebakken zeetong, slaatje, handgesneden frietjes.
  • Pasta kreeft, salie, look, parmezaan, guanciale.
  • Rogvleugel, kappertjesboter, natuuraardappel.
  • Gamba en Zeeuwse mossel, orecchiette, venkel, kokos-curry.
  • Kreeft, geroosterd met look en kruiden, pasta.
  • Skrei, polderaardappel, zure room, hardgekookt ei, beurre blanc.
  • Duo van zeetongfilets en huisgerookte zalm, groene groentjes, Chablissaus, bieslook.
  • Scampi à la "Armoricain, ratatouille.
  • Wilde zeebaars, Puttanesca, orzo

DESSERTS

  • Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus "Callebaut".
  • Chocolademousse, ijs van Baileys, gezouten karamel, pindakoekje.
  • Double mokka; mokka ijs overgoten met tasje Illy espresso.
  • Vanille-ijs met advokaat "Houblonese", chocolade crumble.
  • Bordalou met peer, pecan, karamelchocolade, praliné-ijs.
  • Tarte Tatin, spekulaas, pompoenijs.

Privacybeleid - Alle rechten zijn voorbehouden aan Potiron

©1999 - 2025

Made by graafvis.be