Menu Potiron

 

 Carpaccio “Ahumado” lendestuk van Holsteinrund koud gerookt en gekruid – fregola – kaviaar aubergine – crèmeux van “Neteling”.

Zeewolf – sauté van asperge en lamsoor –  soya beurre blanc.(*)

Roodbaars – coulis van kerstomaat – daslook – tapenade en crumble van olijf. (**)

Eend “Canette” – zoete aardappel – cevenne ui – natuurjus met thijm en Porto.

Ananas – ijs van Kokos – gekoelde sabayone van huisgemaakte Limoncello.

Driegangenmenu (enkel op Ma en Di)

52.95 €

Viergangenmenu (*)

62,95 €

Vijfgangenmenu (**)

72.95 €

Aangepaste wijnen

+ 17.95 €

Aangepaste wijnen (*)

                      + 25.95 €

aangepaste wijnen (**)

+ 29.95 €

(Bij wijzigingen aan het menu kunnen er supplementen aangerekend worden.)