Historiek
Menukaart
Kerstmenu
Menu Potiron
Galerij
Contact & Openingsuren
VOORGERECHTEN
Gegratineerde Sint - Jakobsnootjes
met prei en grijze garnalen.
Tataki van tonijn -
quinoa - wakame - sesam en soya.
Duo vitelo tonnato
- artisjok - kroket van kalfszwezerik.
Artisanale kaaskroketten
op gefruite peterselie.
Artisanale garnaalkroketten
op gefruite peterselie.
Zomerslaatje huisgerookte zalm en handgepelde grijze garnalen -
kruidencocktail.
Ganzenleverterrine en gerookte paling -
aardappelslaatje.
Burrata
- frisse structuren van tomaat - Paleron de la Vera - basilicum.
HOOFDGERECHTEN
VLEES
Filet pur
, slaatje - rietjes, pepersaus.
Kalfszwezeriken -
stamppot van daslook en brandnetel - Fine Champagnesaus.
Ravioli Secreto 07 -
courgette - saliesaus - parmezaan.
Steak tartaar -
asperge - Fine Champagne - morilles
Rug van hoevenvarken
"Hezehesp Kasterlee" - jus van rode wijn en peper - aardappelsalade.
Entrecôte "Brown Swiss" -
slaatje - frietjes.
Entrecôte "Txogitxu Extra" -
slaatje - frietjes.
Entrecôte "Txogitxu Premium" 21 dagen gerijpt -
slaatje - frietjes.
Entrecôte "Carima" -
slaatje - frietjes.
VIS
Gebakken zeetong -
slaatje - handgesneden frietjes.
Pasta kreeft -
kerstromaat - burrata - basilicum.
Kreeft -
geroosterd met look en kruiden - pasta.
Tonijn
- kort gebakken - quinoa - wakamesalade - japanse dressing..
Gamba
- zomerrisotto - roomsaus met gepofte look.
DESSERTS
Huisbereid vanille-ijs
met warme chocoladesaus "Callebaut".
aardbeien
- ijsgekoelde sabayon van onze "Limoncella" - vanille-ijs.
Double mokka -
mokka ijs overgoten met tasje Illy espresso.
Vanille-ijs met advokaat "Houblonese",
chocolade crumble.
Bordalou met appel en framboos,
ijs van amandelmelk.
Rabarber
- sable - cremeux van witte chocolade - mascarpone - vlierbloesem.
Privacybeleid
- Alle rechten zijn voorbehouden aan Potiron
©1999 - 2025
Made by
lazysuperheroes