VOORGERECHTEN

  • Gegratineerde Sint - Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.
  • Tataki van tonijn - quinoa - wakame - sesam en soya.
  • Duo vitelo tonnato - artisjok - kroket van kalfszwezerik.
  • Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
  • Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
  • Zomerslaatje huisgerookte zalm en handgepelde grijze garnalen - kruidencocktail.
  • Ganzenleverterrine en gerookte paling -  aardappelslaatje.
  • Burrata - frisse structuren van tomaat - Paleron de la Vera - basilicum.

HOOFDGERECHTEN

VLEES

 

  • Filet pur, slaatje - rietjes, pepersaus.
  • Kalfszwezeriken - stamppot van daslook en brandnetel - Fine Champagnesaus.
  • Ravioli Secreto 07 - courgette - saliesaus - parmezaan.
  • Steak tartaar - asperge - Fine Champagne - morilles
  • Rug van hoevenvarken "Hezehesp Kasterlee" - jus van rode wijn en peper - aardappelsalade.
  • Entrecôte "Brown Swiss" - slaatje - frietjes.
  • Entrecôte "Txogitxu Extra" - slaatje - frietjes.
  • Entrecôte "Txogitxu Premium" 21 dagen gerijpt - slaatje - frietjes.
  • Entrecôte "Carima" - slaatje - frietjes.

 

VIS

  • Gebakken zeetong - slaatje - handgesneden frietjes.
  • Pasta kreeft - kerstromaat - burrata - basilicum.
  • Kreeft - geroosterd met look en kruiden - pasta.
  • Tonijn - kort gebakken - quinoa - wakamesalade - japanse dressing..
  • Gamba - zomerrisotto - roomsaus met gepofte look.

DESSERTS

  • Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus "Callebaut".
  • aardbeien - ijsgekoelde sabayon van onze "Limoncella" - vanille-ijs.
  • Double mokka - mokka ijs overgoten met tasje Illy espresso.
  • Vanille-ijs met advokaat "Houblonese", chocolade crumble.
  • Bordalou met appel en framboos, ijs van amandelmelk.
  • Rabarber - sable - cremeux van witte chocolade - mascarpone - vlierbloesem.

Privacybeleid - Alle rechten zijn voorbehouden aan Potiron

©1999 - 2025

Made by lazysuperheroes