Menu Potiron

  • Warm geserveerde focaccia met burrata, carpaccio van zacht gerookte “Filet d’anvers”.
  • (*) Kroketje van calamres, fris slaatje van kerstomaatjes en “Lady’s Leek”.
  • (**) Zomerrisotto met tijgergarnaal, capucine en Kapucijners.
  • Zeebaars geroosterd met kruidenolie, nieuwe aardappel en groenten volgens ritme van onze tuinen.
  • Rode vruchten uit eigen streek, mascarpone, passievruchten-karamel en ijs van rabarber.

 

 

*** Lady’s leek: heerlijk lookblad en prachtige bloemkelkjes.

***Capucine: gekend als de Oost Indische kers, blad en bloem.

***Kapucijners: Doperwt uit onze tuin.

Driegangenmenu

43.95 €

Viergangenmenu (*)

49.95 €

Vijfgangenmenu (**)

59.95 €

Aangepaste wijnen

+ 17.95 €

Aangepaste wijnen (*)

                      + 25.95 €

aangepaste wijnen (**)

+ 29.95 €

(Bij wijzigingen aan het menu kunnen er supplementen aangerekend worden.)