Menu Potiron

 Parmezaankroket - pastrami met zwarte peper - rucola.

Witte heilbotfilet - huis gerookte zalm - beurre blanc - soya en gember - zeekraal .(*)

Zeeuwse mosseltjes - scampi - venkel - kokos-curry. (**)

Entrecôte "Blac Agnus" - pastinaak - bordelaisesaus.

Chocolademousse - peer - amandel - tiramisu-espuma .

DRIEGANGENMENU
(ENKEL OP MA EN DI)

54.95 €

--

Inclusief aangepaste wijnen

+ 17.95 €

VIERGANGEN
MENU (*)

64,95 €

--

Inclusief aangepaste wijnen

+ 27.95 €

VIJFGANGEN
MENU (**)

74.95 €

--

Inclusief aangepaste wijnen

+ 36.95 €

(Bij wijzigingen aan het menu kunnen er supplementen aangerekend worden.)

Privacybeleid - Alle rechten zijn voorbehouden aan Potiron

©1999 - 2025

Made by graafvis.be