Menu Potiron

 Carpaccio St-Jakobsnootje - truffekkroketjes - crème pompoen.

Geroosterde gamba - tapenade tomaat en look - risotto nero.(*)

Roggewangetje à la Normandie - mossel - garnaal - kreeftenjus. (**)

Varkensrug "De Laet & Van Haver" dry-aged - knolselder - jus rode wijn - salie.

Ijs van hazelnootpraliné - brownie - peer - pistache.

DRIEGANGENMENU
(ENKEL OP MA EN DI)

54.95 €

--

Inclusief aangepaste wijnen

+ 17.95 €

VIERGANGEN
MENU (*)

64,95 €

--

Inclusief aangepaste wijnen

+ 25.95 €

VIJFGANGEN
MENU (**)

74.95 €

--

Inclusief aangepaste wijnen

+ 29.95 €

(Bij wijzigingen aan het menu kunnen er supplementen aangerekend worden.)

Privacybeleid - Alle rechten zijn voobehouden aan Potiron

©1999 - 2024

Made by graafvis.be