VOORGERECHTEN

  • Gegratineerde Sint - Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.
  • Bisque van kreeft, rouille en rivierkreeftjes.
  • Carpaccio van entrecôte Alpenrund, asperges, truffelmayonaise.
  • Yellow fin tonijn, quiona, wakame, kruidensalade, miso-mayonaise.
  • Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
  • Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
  • Pressa Iberico, gebakken St Jakobsnootje, doperwt, fregola, asperge.

HOOFDGERECHTEN

VLEES

 

  • Filet pur, slaatje, frietjes, pepersaus.
  • Kalfszwezeriken, stamppot van daslook en brandnetel, Fine Champagnesaus.
  • Ravioli Secreto 07, asperges, saliesaus, Pecorino romano.
  • Entrecôte "Brown Swiss", slaatje, frietjes.
  • Entrecôte "Txogitxu Extra", slaatje, frietjes.
  • Entrecôte "Txogitxu Premium" 21 dagen gerijpt, slaatje, frietjes.
  • Entrecôte "Carima", slaatje, frietjes.

 

VIS

  • Gebakken zeetong, slaatje, handgesneden frietjes.
  • Pasta kreeft, truffelpasta, asperges.
  • Duo van zeetongfilets en huisgerookte zalm, groene groentjes, Chablissaus, bieslook.
  • Dorade Royale, asperges, kruidenolie, balsamico, stamppot met olijfolie.
  • "Minute" van zalm en asperges, Chablissaus, bieslook, krielaardappel.
  • Kabeljauw, sauté asperges, lamsoor, beurre blanc.

DESSERTS

  • Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus "Callebaut".
  • Chocolademousse, ijs van Baileys, gezouten karamel, pindakoekje.
  • Double mokka; mokka ijs overgoten met tasje Illy espresso.
  • Vanille-ijs met advokaat "Houblonese", chocolade crumble.
  • Bordalou met peer, pecan, karamelchocolade, praliné-ijs.
  • Tarte Tatin, spekulaas, pompoenijs.

Privacybeleid - Alle rechten zijn voorbehouden aan Potiron

©1999 - 2025

Made by graafvis.be