Historiek
Menukaart
Kerstmenu
Menu Potiron
Galerij
Contact & Openingsuren
VOORGERECHTEN
Gegratineerde Sint - Jakobsnootjes
met prei en grijze garnalen.
Carpaccio van hert -
paddestoelen - truffelmascarpone - kastagne.
Duo van huisgemaakte paté van fazant
en ganzenleverterrine
- pompoenbrioche.
Artisanale kaaskroketten
op gefruite peterselie.
Artisanale garnaalkroketten
op gefruite peterselie.
Gebakken sint-jakobsnootjes -
pompoen - appel - Cecina de buey Txogitxu.
Indische pompoensoep -
pinda - soyascheutjes - tijgergarnaal.
Snowcrab
- miso-mayonaise - pompoen - gyosa - gerookte sushiazijn.
HOOFDGERECHTEN
VLEES
Filet pur
, slaatje - frietjes - pepersaus.
Kalfszwezeriken -
stamppot van daslook en brandnetel - Fine Champagnesaus.
Ravioli van hertenham -
Pecorino - zwarte peper "Cacio e pepe.
Entrecôte "Brown Swiss" -
slaatje - frietjes.
Entrecôte "Txogitxu Extra" -
slaatje - frietjes.
Entrecôte "Txogitxu Premium" 21 dagen gerijpt -
slaatje - frietjes.
Entrecôte "Carima" -
slaatje - frietjes.
Wildgerechten
Fazant -
"Fine Champagne" - witloof knolseldercréme - Savooikool.
Wilde end -
zijn boutje gegaard in stoverij - stoverij sausje.
Patrijs -
natuurjus - wintersgarnituur - knolselderstamppot.
Hert -
Rode wijnsaus - wintersgarnituur - huisgemaakt kroketje.
Haas -
Filet - wildjus - rodekool met appeltjes - pompoen.
VIS
Gebakken zeetong -
slaatje - handgesneden frietjes.
Pasta kreeft -
truffelroomsaus - knolselder.
Kreeft -
geroosterd met look en kruiden - pasta.
Wilde zeebaars
- Thaise rode curry - noedels.
Pladijs
- Graanmosterdsaus - prei - girolles - puree van polderaardappel en witloof.
DESSERTS
Huisbereid vanille-ijs
met warme chocoladesaus "Callebaut".
Crème brulée van pompoen.
Double mokka -
mokka ijs overgoten met tasje Illy espresso.
Vanille-ijs met advokaat "Houblonese",
chocolade crumble.
Bordalou -
kastanje - appel - karamelchocolade - ijs van praliné.
Tarte Tatin
- pompoenijs - anglaise - crumble van spekulaas.
Privacybeleid
- Alle rechten zijn voorbehouden aan Potiron
©1999 - 2025
Made by
lazysuperheroes