Menu Potiron

Cecina De Buey "Txogitxu" - kroket van porcini - knolselder - truffel.

Zwaardvis kort gebakken - Oosters gemarineerde groenten - yuzu ponzu saus .(*)

Rouget Barbet - venkel - bisque van kreeft - kokkels. (**)

Hoevekip - donkere jus met tuinkruiden, tomaat en Taggiasche olijven.

Compote van pruimen - ijs van tijm en honing - blonde brownie.

DRIEGANGENMENU
(ENKEL OP MA EN DI)

55.95 €

--

Inclusief aangepaste wijnen

+ 17.95 €

VIERGANGEN
MENU (*)

66,95 €

--

Inclusief aangepaste wijnen

+ 27.95 €

VIJFGANGEN
MENU (**)

76.95 €

--

Inclusief aangepaste wijnen

+ 36.95 €

(Bij wijzigingen aan het menu kunnen er supplementen aangerekend worden.)

Privacybeleid - Alle rechten zijn voorbehouden aan Potiron

©1999 - 2025

Made by lazysuperheroes