A la carte

VOORGERECHTEN

  • Carpaccio van hert, kastanje, paddenstoelen. 
  • Duo van huisgemaakte wildpaté en ganzenleverterrine, kweepeer.
  • Oesters “Speciales Geay” op ijs geserveerd. Claires van Marennes-Oléron.
  • Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
  • Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
  • Gegratineerde Sint Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.
  • Huisgemaakte loempia met Noordzeekrab, rouille van curry. 

HOOFDGERECHTEN

VLEES

 

  • Fazant, Fine Champagne, witloof en knolselder.
  • Hert, rode wijnsaus, wintergarnituur. 
  • Kalfszwezeriken, savooi, pompoen, Fine Champagne.
  • Haas, Poivradesaus, wintergarnituur. 
  • Filet pur, 3-peperroomsaus, warme groenten en handgesneden frietjes.

VIS

  • Gebakken zeetong met sla en frietjes.
  • Tonijn kort gebakken met sesam, soya en paksoy.
  • Rogvleugel gebakken met kappertjesboter, natuuraardappel.
  • Pladijs gebakken, stamppotje, tomatenkonfituur. 

DESSERTS

  • Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus.
  • Brownie, crémeux van karamel, ijs van pinda, kletskop met lavazout.
  • Illy-ijs, huisbereid vanille-ijs overgoten met een tasje Illy espresso.
  • Bordalou-taartje met appel en framboos, vanille-ijs.
  • Tarte Tatin, speculaas ijs, anglaise.
  • Ijs van chocolade met javanais, anglaise “dulce de leche”.