Home
Historiek
Menukaart
Menu Potiron
Contact & Openingsuren
VOORGERECHTEN
Gegratineerde Sint - Jakobsnootjes
met prei en grijze garnalen.
Asperges op zijn vlaams.
Lauwe asperges op zijn Italiaans,
pesto, prosciutto.
Aspergevelouté, bulgur, curry, rivierkreeftjes.
Filet d'Anvers "Fleur de Wagyu"
burrata, tomaat, basilicum-olie.
Artisanale garnaalkroketten
op gefruite peterselie.
Artisanale kaaskroketten
op gefruite peterselie.
Gebakken
ganzenlever, rabarber, sausje van zoete rodewijn "Maury".
Carpaccio van Holsteinrund
, "chimichurri".
Salade van asperge
, huisgerookte zalm, kruidencocktail.
Scampi in panko,
tomatenslaatje, curryrouille.
HOOFDGERECHTEN
VLEES
Kalfszwezeriken,
asperge, daslook, Fine Champagne.
Baskische hoevekip "Aradoa"
, asperge, doperwt, morilles-saus.
Steak tartaar,
Italiaans slaatje, handgesneden frietjes.
Kalfszwezeriken
, asperge, paddestoelen, daslook, Fine Champagne.
Filet pur
, pepersaus, handgesneden frietjes, slaatje.
Entrecôte "Pie Rouge - roodbond"
, slaatje, handgesneden frietjes.
Entrecôte "Txuleton",
slaatje, handgesneden frietje.
Entrecôte "Wagyu" 4/5
VIS
Tongfilet en huisgereookte zalm
, asperge, Chablissaus, bieslook.
Orecchiette pasta met Petoncles,
truffel, Coppa de boeuf.
Roggewangetjes,
stamppotje broccoli, waterkers, blanke botersaus, kappertjes.
Pasta halve kreeft
, curry - kokos, fijne groenten.
Kreeft 1/1
, geroosterd met tijm, look en hoevenboter, pasta.
Kreeft 1/1,
pasta pesto.
Gamba,
ravioli aubergine, roomsaus tomaat en gerookte look.
Zeetong
, slaatje en handgesneden frietjes.
DESSERTS
Huisbereid vanille-ijs
met warme chocoladesaus "Callebaut".
Aardbeitjes
, gekoelde sabayon van Limoncello, vanille-ijs.
Double mokka
; mokka ijs overgoten met tasje Illy espresso.
Crème brûlée
.
Bordalou met gianduja chcolade,
hazelnoot, vanille ijs.
Sablé taartje met banaan,
crème van chocolade en ijs met bombardino.
Privacybeleid
- Alle rechten zijn voobehouden aan Potiron
©1999 - 2024
Made by
graafvis.be