A la carte
VOORGERECHTEN
- Gegratineerde Sint – Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.
- Tataki van tonijn “sushi style”.
- Bisque van babykreeft en grijze garnalen.
- Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
- Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
- Gebakken ganzenlever met kersen van Roes en jus van Maury “Mas Amiel”.
- Rundscarpaccio kaviaar d’aubergine, parmezaan, rucola.
- Pata Negra “Mangalica” met burrata, tomaatjes, basilicum.
- Carpaccio van tomaat, handgepelde grijze garnalen, kruiden-cocktailsaus.
- Duo van krab met carpaccio van rode gamba “Carabineros”, yuzu, tuinkruiden.
HOOFDGERECHTEN
VLEES
- Entrecôte “Simmentaler”, bakjus met handgesneden frietjes en sla.
- Kalfszwezerik, crème van zoete aardappel, kekererwten, kalfsjus met Madeira.
- Filet pur, parmezaan-aardappel, rucola en jus met balsamico.
- Cote à L’os Txuleton “Txogitxu”, bakjus sla en handgesneden frietjes.
- Steak tartaar, met sla en frietjes.
- Hoevekip, gegaard in houtoven op hooi, ceder, bier en ovenaardappel.
VIS
- Gebakken zeetong met sla en frietjes.
- Wilde zeebaars, fideua, Zeeuwse mossel en tomatenfondu.
- Duo tong en gerookte zalm, bieslook en stamppot van lente-iu.
- Gamba, ravioli met aubergine en gepofte look.
- Pasta zeevruchten, kreeftenjus met zachte look.
- Gebakken rogvleugel, nieuwe aardappel, lauwe vinaigrette met kappertjes en tuinkruiden.
DESSERTS
- Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus “Callebaut”.
- Panna cotta van Kokos met ananas, limoen en vanille.
- Pomelo en pompelmoes, mascarpone met stemgember en hibiscus.
- Millefeuille van witte chocolademousse, aardbeien en karamel van passievrucht.
- Rode vruchten met sorbet van moijto.