A la carte
VOORGERECHTEN
- Rundscarpaccio, crème van parmezaan en “Lichtaartse Blinker”, paddenstoelen.
- Reuze tijgergarnaal in panko, verse tartaar, rucola en gekonfijte tomaat.
- Gebakken ganzenlever, eekhoorntjesbrood en pompoen, portosausje.
- Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
- Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
- Gegratineerde Sint Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.
- Zalm gemarineerd met Kastelse “Gin Pit” en dille, suchi-style, sesam.
- Bisque van grijze garnalen.
HOOFDGERECHTEN
VLEES
- Entrecote “Aubrac” geroosterd met look en rozemarijn.
- Kalfsstoofpotje gemaakt met Kastels bier “Duivelskuil”.
- Kalfszwezeriken met butternut, savooi, paddenstoelen, Bordelaise.
- Wilde eend en ganzenlever, stamppot van spitskool, appel, zijn boutje gegaard in stoverij
- Filet pur met warme groenten, pepersaus, handgesneden frietjes.
VIS
- Gebakken zeetong met sla en frietjes.
- Truffelpasta orecchiette, gebakken Sint-Jakobsnootjes, Coppa di vaca, knolselder.
- Dorade Royale, rosotto met venkel en courgette, coulis van tomaat.
- Pladijs en grijze garnalen, beurre blanc, bieslook, aardappelmousseline.
- Rogvleugel filet, pommes écrassées met prei, graanmosterdsaus.
DESSERTS
- Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus.
- “Double mokka”; koffie-ijs overgoten met Illy espresso.
- Tarte tatin, ijs van pompoen en crumble van speculaas.
- Bordalou-taartje met appel en framboos, vanille-ijs.
- Chocolademousse met karamel-shortcake, pecan-ijs.
- Tartelette van blauwe pruimen en amandel, ijs van rozemarijn en honing.