A la carte

VOORGERECHTEN

  • Rundscarpaccio op Oosterse wijze.
  • Terrine van ganzenlever, kersen met vanille, brioche.
  • Variatie van tomaten, handgepelde grijze garnalen, gerookte zalm, cocktailsaus. 
  • Oesters “Gillardeau” op ijs geserveerd.
  • Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
  • Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
  • Gegratineerde St Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.

HOOFDGERECHTEN

VLEES

 

  • Entrecôte Txuleton, bakjus, slaatje en handgesneden frietjes. 
  • Kalfsfilet pur, rucola, gekonfijte tomaat, sausje balsamico. 
  • Baskische steak “Txogitxu”, gebakken met look en rozemarijn, slaatje, handgesneden frietjes.
  • Rib eye van Duroc-varken, zoete aardappel, donkere jus.
  • Filet pur, 3-peperroomsaus, warme groenten en handgesneden frietjes.

VIS

  • Gebakken zeetong met sla en frietjes.
  • Zeebaars in de oven gegaard, kruidenolie, tomaat en venkel, fregola.
  • Rogvleugel gebakken met kappertjesboter, natuuraardappel.
  • Kabbeljauw, groene groentjes en lamsoor, Chablissaus. 

DESSERTS

  • Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus.
  • Bordalou-taartje met appel en framboos, vanille-ijs.
  • Illy-ijs, huisbereid vanille-ijs overgoten met een tasje Illy espresso.
  • Rode vruchten met coulis van framboos en vlierbloesem, ijs van citroen en gember. 
  • Tarte Tatin, speculaas ijs, anglaise.
  • Chocolade ijs, brownie met anglaise en kersen.