A la carte

VOORGERECHTEN

  • Gegratineerde Sint – Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.
  • Burrata met een taartje van tomaat, Bressaola en ruccola.
  • Carne Salata Gallego, zuiderse salade van asperges, pesto van edamameboontjes.
  • Bisque van Zeebrugse grijze garnalen, rouille.
  • Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
  • Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
  • Gebakken ganzenlever op tarte tatin van rode ui en appel, Cecina de Buey, compote van perzik.
  • Duo van gerookte paling en “Moyama” tonijn, olijfolie en gezouten amandel.
  • Asperges op Vlaamse wijze.
  • Zalm warm gerookt in onze houtoven, asperges, bieslookdressing.

HOOFDGERECHTEN

VLEES

 

  • Entrecôte “Holstein” geroosterd met look en rozemarijn, handgesneden frietjes, sla.
  • Kalfszwezerik, stamppot van daslook en brandnetel, asperge, Fine Champagne.
  • Filet pur, voorjaarsgroenten, Bordelaisesaus, handgesneden frietjes.
  • Cote à L’os Txuleton “Txogitxu”, bakjus sla en handgesneden frietjes.
  • Eendenborst “Maison Mitteault” op oosterse wijze, Black pepper-saus, paksoy, lente-ui, zoete aardappel.
  • Kalfsrug, geroosterd met oregano, jonge wortel en doperwt, peperroom.

VIS

  • Gebakken zeetong met sla en frietjes.
  • Kabeljauw, asperge en lamsoor, beurre blanc.
  • Truffelpasta met scampi en Sint Jakobsnootjes.
  • Dorade Royale, stamppotje met asperge, ei en postelein, salieboter.
  • Asperge met huisgerookte zalm, Chablissaus met bieslook, natuuraardappel.
  • Hele kreeft geroosterd met pesto, pasta.

DESSERTS

  • Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus “Callebaut”.
  • Tarte Tatin, kaneelijs, anglaise.
  • Moelleux van chocolade, brownie met karamel, pompoenijs.
  • Double mokka, huisbereid mokka-ijs overgoten met Illy-espresso.
  • Rode vruchten gegratineerd met limoncello-sabayone, ijs van rode vruchten.