A la carte

VOORGERECHTEN

  • Gebakken ganzenlever met pruimen gegaard in porto en steranijs, krokant met relish.
  • Crispy duck, steamed bun en slaatje met granaatappel en abrikoos.
  • Slaatje met kreeft en huisgerookte zalm, kruiden-cocktail.
  • Nobashi-garnaal in panko, Oosters slaatje, curry.
  • Oesters “Gillardeau” op ijs geserveerd.
  • Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
  • Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
  • Gegratineerde Sint – Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.

HOOFDGERECHTEN

VLEES

  • Fazant “Fine Champagne”, witloof, knolselder, gesmoorde savooi.
  • Hertfilet, butternut, herfstgarnituur, jus van rode wijn.
  • Haas, rode kolen veenbessen, poivradesaus.
  • Wilde eend, girolles, knolselder, natuurjus en zijn boutje gegaard in ganzenvet.
  • Kalfszwezeriken, “Fine Champagne”, knolselder en paddenstoelen
  • Filet pur  peperroom, warme groentjes, frietjes.

VIS

  • Gebakken zeetong met sla en frietjes.
  • Zeebaars in de oven gegaard, kruidenolie, tomaat en venkel, fregola.
  • Rog aan de graat gebakken, kappertjesboter.
  • Dorade Royale op zijn vel geroosterd, pompoenrisotto.
  • Kreeft, in de oven gebakken met tijm en hoeveboter of “Belle Vue”.

DESSERTS

  • Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus.
  • Créme Brûlée van pompoen, appeltjes en rozijnen met koffie kletskop.
  • Illy-ijs, huisbereid vanille-ijs overgoten met een tasje Illy espresso.
  • Pindakaas en chocolade, in tempura gebakken banaant.
  • Structuren van speculaas, sorbet van mandarijn en cocos-cake.