A la carte

VOORGERECHTEN

  • Rundscarpaccio, crème van parmezaan en “Lichtaartse Blinker”, paddenstoelen.
  • Reuze tijgergarnaal in panko, verse tartaar, rucola en gekonfijte tomaat.
  • Gebakken ganzenlever, eekhoorntjesbrood en pompoen, portosausje.
  • Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
  • Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
  • Gegratineerde Sint Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.
  • Zalm gemarineerd met Kastelse “Gin Pit” en dille, suchi-style, sesam.
  • Bisque van grijze garnalen.

HOOFDGERECHTEN

VLEES

 

  • Entrecote “Aubrac” geroosterd met look en rozemarijn.
  • Kalfsstoofpotje gemaakt met Kastels bier “Duivelskuil”. 
  • Kalfszwezeriken met butternut, savooi, paddenstoelen, Bordelaise.
  • Wilde eend en ganzenlever, stamppot van spitskool, appel, zijn boutje gegaard in stoverij
  • Filet pur met warme groenten, pepersaus, handgesneden frietjes.

VIS

  • Gebakken zeetong met sla en frietjes.
  • Truffelpasta orecchiette, gebakken Sint-Jakobsnootjes, Coppa di vaca, knolselder.
  • Dorade Royale, rosotto met venkel en courgette, coulis van tomaat.
  • Pladijs en grijze garnalen, beurre blanc, bieslook, aardappelmousseline.
  • Rogvleugel filet, pommes écrassées met prei, graanmosterdsaus.

DESSERTS

  • Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus.
  • “Double mokka”; koffie-ijs overgoten met Illy espresso.
  • Tarte tatin, ijs van pompoen en crumble van speculaas.
  • Bordalou-taartje met appel en framboos, vanille-ijs.
  • Chocolademousse met karamel-shortcake, pecan-ijs.
  • Tartelette van blauwe pruimen en amandel, ijs van rozemarijn en honing.