A la carte
VOORGERECHTEN
- Gegratineerde Sint – Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.
- Burrata met een taartje van tomaat, Bressaola en ruccola.
- Carne Salata Gallego, zuiderse salade van asperges, pesto van edamameboontjes.
- Bisque van Zeebrugse grijze garnalen, rouille.
- Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
- Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
- Gebakken ganzenlever op tarte tatin van rode ui en appel, Cecina de Buey, compote van perzik.
- Duo van gerookte paling en “Moyama” tonijn, olijfolie en gezouten amandel.
- Asperges op Vlaamse wijze.
- Zalm warm gerookt in onze houtoven, asperges, bieslookdressing.
HOOFDGERECHTEN
VLEES
- Entrecôte “Holstein” geroosterd met look en rozemarijn, handgesneden frietjes, sla.
- Kalfszwezerik, stamppot van daslook en brandnetel, asperge, Fine Champagne.
- Filet pur, voorjaarsgroenten, Bordelaisesaus, handgesneden frietjes.
- Cote à L’os Txuleton “Txogitxu”, bakjus sla en handgesneden frietjes.
- Eendenborst “Maison Mitteault” op oosterse wijze, Black pepper-saus, paksoy, lente-ui, zoete aardappel.
- Kalfsrug, geroosterd met oregano, jonge wortel en doperwt, peperroom.
VIS
- Gebakken zeetong met sla en frietjes.
- Kabeljauw, asperge en lamsoor, beurre blanc.
- Truffelpasta met scampi en Sint Jakobsnootjes.
- Dorade Royale, stamppotje met asperge, ei en postelein, salieboter.
- Asperge met huisgerookte zalm, Chablissaus met bieslook, natuuraardappel.
- Hele kreeft geroosterd met pesto, pasta.
DESSERTS
- Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus “Callebaut”.
- Tarte Tatin, kaneelijs, anglaise.
- Moelleux van chocolade, brownie met karamel, pompoenijs.
- Double mokka, huisbereid mokka-ijs overgoten met Illy-espresso.
- Rode vruchten gegratineerd met limoncello-sabayone, ijs van rode vruchten.