A la carte

VOORGERECHTEN

  • Kingkrab en kabeljauw, Granny Smith, kruidenkletskop
  • Gebakken Ganzenlever met kersen uit Borgloon, krokant met relish.
  • Bisque van kreeft met zeeuwse mosseltjes.
  • Maatjes, frisse salade van boontjes en crumble van zuurdesem.
  • Oesters “Gillardeau” op ijs geserveerd.
  • Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
  • Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
  • Gegratineerde Sint Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.

HOOFDGERECHTEN

VLEES

  • Kalfsstoofpotje “Rendang” met citroengras, galanga en kokos.
  • Kalfszwezerikken groene asperges. “Fine Champagne”, stamppot van daslook en brandnetel.
  • Entreçote “Aubrac”, slaatje, bakjus en frietjes.
  • Filet pur – peperroom, warme groentjes, frietjes.

VIS

  • Gebakken zeetong met sla en frietjes.
  • zeebaars in de oven gegaard, kruidenolie, tomaat en venkel, fregola.
  • Rog aan de graat gebakken, kappertjesboter.
  • Pladijs en grijze garnalen, spinazie en polderaardappel, lichte jus van garnalen en beislook.
  • Kreeft, in de oven gebakken met tijm en hoeveboter of “Belle Vue”.

DESSERTS

  • Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus.
  • Panna Cotta met coulis van bosbessen en rozemarijn, gemarineerde ananas.
  • Rode vruchten, coulis van framboos, crème citron, sorbet van aardbei met citroengras en vlierbloesem.
  • Illy-ijs, huisbereid vanille-ijs overgoten met een tasje Illy espresso.
  • Chocolademousse met streekbier “Duivelskuil”, ijs van chocolade.
  • Huisgemaakte tartufo met citrus en roze peper.
  • Tarte Tatin met vanille-ijs en espuma van chocolade.