A la carte

VOORGERECHTEN

  • Rundscarpaccio op Oosterse wijze.
  • Soepje van aardpeer met verse truffel uit Piemonte.
  • Winterslaatje met gerookte eendenborst, ganzenleverterrine, frambozendressing.
  • Oesters “Gillardeau” op ijs geserveerd.
  • Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
  • Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
  • Gegratineerde Sint – Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.

HOOFDGERECHTEN

VLEES

 

  • Entrecôte “Aubrac”, warme groentjes, donkere jus met oesterzwam, frietjes.
  • Kalfsnier, stamppot van spruitjes, mosterdsaus “Tierenteyn”.
  • Kalfsrug, saus van Cognac en Madeira “Mariage Parfait”, gebakken aardappelen.
  • Kalfszwezeriken, “Fine Champagne”, knolselder en paddenstoelen
  • Filet pur, peperroom, warme groentjes, frietjes.

VIS

  • Gebakken zeetong met sla en frietjes.
  • Zeebaars in de oven gegaard, kruidenolie, tomaat en venkel, fregola.
  • Skrei, schorseneer “à la Flamande”, puree knolselder en pastinaak.
  • Grietbot, spitskool, beukenzwam, gekonfijte tomaat, jus tuinkruiden.

DESSERTS

  • Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus.
  • Noors omelet, frambozencoulis.
  • Illy-ijs, huisbereid vanille-ijs overgoten met een tasje Illy espresso.
  • Chocolademousse met praliné, braambes.
  • Tarte Tatin, speculaas ijs, anglaise.