A la carte

VOORGERECHTEN

  • Gegratineerde Sint – Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.
  • Bisque van kreeft.
  • Duo van ganzenlever en gerookte eendenborst, slaatje, frambozendressing.
  • Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
  • Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
  • Gebakken ganzenlever, appel, sausje van zoete rodewijn “Maury”.
  • Duo van vitello en Kroket van kalfszwezerik, truffel-mayonaise.
  • Rundscarpaccio op oosterse wijze, miso-mayonaise, gember.
  • Duo van snowcrab en carpaccio van rode gamba “Carabinero”, kalamansi.

HOOFDGERECHTEN

VLEES

 

 

  • Kalfszwezeriken, pastinaak, savooikool, Fine Champagne.
  • Baskische hoevekip “Aradoa”, knolselder, spinazie, crème pastinaak, morilles-saus.
  • Bosduif, natuurjus, pompoen, groene boontjes, wonton ganzenlever.
  • Kalfszwezeriken, pastinaak, savooikool, Fine Champagne.
  • Filet pur, pepersaus, handgesneden frietjes, slaatje.
  • Entrecôte “Pie Rouge – roodbond”, slaatje, handgesneden frietjes.
  • Entrecôte “Txuleton”, slaatje, handgesneden frietje.
  • Entrecôte “Wagyu” 4/5

VIS

 

  • Skrei, pommes ecrasées, zure room, prei, Chablissaus.
  • Pasta Petoncles, truffel, knolselder.
  • Roggewangetjes, stamppotje broccoli, waterkers, blanke botersaus, kappertjes.
  • Pasta halve kreeft, curry – kokos, fijne groenten.
  • Kreeft 1/1, geroosterd met tijm, look en hoevenboter, pasta.
  • Kreeft 1/1 rode pesto, pasta agli e olio.
  • Zeetong, slaatje en handgesneden frietjes.

DESSERTS

  • Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus “Callebaut”.
  • Tarte Tatin, crèmeux van chocolade, speculoos, ijs van pompoen.
  • Double mokka; mokka ijs overgoten met tasje Illy espresso.
  • Crème brûlée van pompoen.
  • Bordalou met gianduja chcolade, ijs van abrikoos.
  • Sablé-taartje, crème van passievruchten