A la carte

VOORGERECHTEN

 

  • Slaatje met handgepelde grijze garnalen, asperge, kruiden cocktailsaus.
  • Terrine van ganzenlever, huisgemaakte brioche, rabarber en abrikoos.
  • Pata Negra ham “Mangalica” créme van Lichtaartse blinker van “Polle”, pane carasatu.
  • Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
  • Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
  • Gegratineerde Sint Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.
  • Vitello tonnato. 
  • Tataki van Yellowfin tonijn, wakame salade, wasabi-mayonnaise.

HOOFDGERECHTEN

VLEES

 

  • Entrecote “Black Agnus” geroosterd met look en rozemarijn.
  • Steak tartaar, fris slaatje uit onze tuin. 
  • Kalfszwezeriken met asperge en paddenstoelen, truffelsaus.
  • Vol au vent, millefeuille en handgesneden frietjes. 
  • Filet pur “Robespierre”, groene asperge, ruccola, balsamico.

VIS

  • Gebakken zeetong met sla en frietjes.
  • Kabeljauw, Beurre blanc met verjus, groene tuingroentjes, lamsoor en zeekraal.
  • Zeebaars geroosterd met kruidenolie, fregola, coulis van paprika.
  • Pasta pesto met gamba, zongedroogde tomaat, rucola.
  • Duo van zeetong en huisgerookte gerookte zalm, bieslooksaus.

DESSERTS

  • Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus.
  • “Double mokka”; koffie-ijs overgoten met Illy espresso.
  • aardbeien gemarineerd met limoen en munt, sorbet van ananas en cocos.
  • Bordalou-taartje met appel en framboos, vanille-ijs.
  • Chocolademousse met karamel-shortcake, pecan-ijs.