A la carte

VOORGERECHTEN

  • Gegratineerde Sint – Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.
  • Warm krokant van geitenkaas, pompoenchutney en buikspek.
  • Pompoensoep “thom kha kai” met tijgergarnalen.
  • Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
  • Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
  • Terrine van ganzenlever, Pata Negra “Mangalica”, compote van onze druifjes.
  • Gerookte eendenborst “Maison Mitteault”, slaatje, sinaasappel, nootjes en passievrucht vinaigrette.

HOOFDGERECHTEN

VLEES

 

  • Entrecôte “Simmentaler”, bakjus met handgesneden frietjes en sla.  
  • Kalfszwezerik, fine Champagne, paddenstoelen en Coco de Paimpol.
  • Filet pur, warme groenten, peperroomsausen handgesneden frietjes.
  • Wilde eend, natuurjus en crème van pompoen met herfstgarnituur.
  • Kalfsrug, jus van rode wijn met pastinaak, sauté van boontjes, crumble parmezaan.

VIS

  • Gebakken zeetong met sla en frietjes.
  • Rogvleugel, kappertjesboter en natuuraardappel.
  • Kabeljauw, polderaardappel met prei en graanmosterdsaus.
  • Truffelpasta met St Jacobsnootjes, orechiette, knolselder in zoutkorst gegaard met gremolata.

DESSERTS

  • Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus “Callebaut”.
  • Panna cotta van Kokos met ananas, limoen en vanille.
  • Pomelo en pompelmoes, mascarpone met stemgember en hibiscus.
  • Millefeuille van witte chocolademousse, aardbeien en karamel van passievrucht.
  • Rode vruchten met sorbet van moijto.