A la carte

VOORGERECHTEN

  • Gegratineerde Sint – Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.
  • Huisgemaakte loempia met snow crab, curryrouille.
  • Pompoensoep met kokos, gember en citroengras, nobashi-garnaal.
  • Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
  • Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
  • Gebakken ganzenlever met vijgentaartje en pruimencompote.
  • Carpaccio van “Holstein” tataki-style, miso-mayonaise.
  • Carpaccio van hert, kastanje en paddenstoelen.
  • Gebakken Sint-Jakobsnootjes, Pata Negra ham, confituur van witloof.

HOOFDGERECHTEN

VLEES

 

  • Entrecôte “Aubrac” geroosterd met look en rozemarijn, handgesneden frietjes, sla.
  • Kalfszwezeriken, butternutpompoen, savooikool, saus van trompet de la mort en cognac.
  • Filet pur gebakken paddenstoelen, Bordelaise met groene peper.
  • Cote à L’os Txuleton “Txogitxu”, bakjus sla en handgesneden frietjes.
  • Wilde eend met pompoen, eekhoorntjesbrood, zijn boutje gekonfijt.
  • Hert met zijn wintergarnituur, rode wijnsaus.
  • Hazenrug, wintergarnituur, donkere jus met peper.

VIS

  • Gebakken zeetong met sla en frietjes.
  • Rog vleugel en kingkrab, jus van cevenne-ui en kappertjes.
  • Sint-Jakobsnootjes en scampi, pasta truffel en knolselder.
  • Pladijs met Zeeuwse mosseltjes en hun jus, stamppot polderaardappel.
  • Hele kreeft geroosterd met pesto, pasta.

DESSERTS

  • Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus.
  • Tarte tatin, ijs van specilaas, anglaise.
  • Panna cotta met laurier uit onze tuin, rode vruchtencoulis.
  • Kolonel, citroensorbet overgoten met Gin Pit.
  • Double mokka, huisbereid mokka-ijs overgoten met Illy-espresso.
  • Yoghurt-ijs, coulis van framboos, meringue, rode vruchten.