A la carte

VOORGERECHTEN

  • Gegratineerde Sint – Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.
  • Tataki van tonijn “sushi style”.
  • Bisque van babykreeft en grijze garnalen.
  • Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
  • Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
  • Gebakken ganzenlever met kersen van Roes en jus van Maury “Mas Amiel”.
  • Rundscarpaccio kaviaar d’aubergine, parmezaan, rucola.
  • Pata Negra “Mangalica” met burrata, tomaatjes, basilicum.
  • Carpaccio van tomaat, handgepelde grijze garnalen, kruiden-cocktailsaus.
  • Duo van krab met carpaccio van rode gamba “Carabineros”, yuzu, tuinkruiden.

HOOFDGERECHTEN

VLEES

 

  • Entrecôte “Simmentaler”, bakjus met handgesneden frietjes en sla.  
  • Kalfszwezerik, crème van zoete aardappel, kekererwten, kalfsjus met Madeira.
  • Filet pur, parmezaan-aardappel, rucola en jus met balsamico.
  • Cote à L’os Txuleton “Txogitxu”, bakjus sla en handgesneden frietjes.
  • Steak tartaar, met sla en frietjes.
  • Hoevekip, gegaard in houtoven op hooi, ceder, bier en ovenaardappel.

VIS

  • Gebakken zeetong met sla en frietjes.
  • Wilde zeebaars, fideua, Zeeuwse mossel en tomatenfondu.
  • Duo tong en gerookte zalm, bieslook en stamppot van lente-iu.
  • Gamba, ravioli met aubergine en gepofte look.
  • Pasta zeevruchten, kreeftenjus met zachte look.
  • Gebakken rogvleugel, nieuwe aardappel, lauwe vinaigrette met kappertjes en tuinkruiden.

DESSERTS

  • Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus “Callebaut”.
  • Panna cotta van Kokos met ananas, limoen en vanille.
  • Pomelo en pompelmoes, mascarpone met stemgember en hibiscus.
  • Millefeuille van witte chocolademousse, aardbeien en karamel van passievrucht.
  • Rode vruchten met sorbet van moijto.