A la carte

VOORGERECHTEN

  • Crispy Duck-salade, mango en granaatappel. 
  • Zalm gemarineerd met Gin “MX”, frisse salade met quinoa en wakame.
  • Oesters “Speciales Geay” op ijs geserveerd. Claires van Marennes-Oléron.
  • Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
  • Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
  • Gegratineerde Sint Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.
  • Huisgemaakte loempia met Noordzeekrab, rouille van curry. 

HOOFDGERECHTEN

VLEES

 

  • Entrecote, geroosterd met look en rozemarijn.
  • Gaasterlander kruidenvarken, rug, gebakken paddenstoelen, Blackwell. 
  • Kalfs filet pur Saltimbocca, rozemarijnaardappel.
  • Vol au vent, zwezeriken,frietjes. 
  • Filet pur, 3-peperroomsaus, warme groenten en handgesneden frietjes.

VIS

  • Gebakken zeetong met sla en frietjes.
  • Skrei uit de Lofoten, Beurre blanc, gesmoorde prei, Belle de Fontenay”.
  • Rogvleugel gebakken met kappertjesboter, natuuraardappel.
  • Grijse dorade Royale, truffelrisotto, knolselder. 

DESSERTS

  • Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus.
  • Luchtige “Valhrona” chocolade, ijs van marron glacés, granola en dadels.
  • Illy-ijs, huisbereid vanille-ijs overgoten met een tasje Illy espresso.
  • Bordalou-taartje met appel en framboos, vanille-ijs.
  • Tarte Tatin, speculaas ijs, anglaise.
  • Kaasbordje vankaameester “Domus Casei”.