A la carte

VOORGERECHTEN

  • Rundscarpaccio, crème van parmezaan en “Lichtaartse Blinker”, paddenstoelen.
  • Terrine van ganzenlever, huisgemaakte brioche, rabarber en abrikoos.
  • Huisgemaakte loempia van krab, curry-rouille.
  • Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
  • Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
  • Gegratineerde Sint Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.
  • Zalm gemarineerd met Kastelse “Gin Pit” en dille, suchi-style, sesam.
  • Tataki van Yellowfin tonijn, wakame salade, wasabi-mayonnaise.

HOOFDGERECHTEN

VLEES

 

  • Entrecote “Aubrac” geroosterd met look en rozemarijn.
  • Kalfsstoofpotje gemaakt met Kastels bier “Duivelskuil”. 
  • Kalfszwezeriken met butternut, savooi, paddenstoelen, Bordelaise.
  • Wilde eend en ganzenlever, stamppot van spitskool, appel, zijn boutje gegaard in stoverij
  • Filet pur met warme groenten, pepersaus, handgesneden frietjes.

VIS

  • Gebakken zeetong met sla en frietjes.
  • Kabeljauw, Beurre blanc met verjus, groene tuingroentjes, lamsoor en zeekraal.
  • Zeebaars geroosterd met kruidenolie, fregola, coulis van paprika.
  • Pasta pesto met gamba, zongedroogde tomaat, rucola.
  • Duo van zeetong en huisgerookte gerookte zalm, bieslooksaus.

DESSERTS

  • Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus.
  • “Double mokka”; koffie-ijs overgoten met Illy espresso.
  • aardbeien gemarineerd met limoen en munt, sorbet van ananas en cocos.
  • Bordalou-taartje met appel en framboos, vanille-ijs.
  • Chocolademousse met karamel-shortcake, pecan-ijs.