A la carte

VOORGERECHTEN

  • Gegratineerde Sint – Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.
  • Tomaat “tarte tatin, carpaccio en zoetzuur”, Burrata, tapenade van olijven.
  • Tataki van tonijn, wakamé, Japanse dressing.
  • Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
  • Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
  • Crispy duck, steamed bun, gemarineerde groentjes, little gem.
  • Babykreeft en gerookte zalm, avocado, citrus-vinaigrette, verse kruiden.
  • Carpaccio van “Secreto nr.7”, kaviaar van aubergine, manchego, rucola.
  • Rundscarpaccio, manchego, rucola.

HOOFDGERECHTEN

VLEES

 

  • Entrecôte “Aubrac” geroosterd met look en rozemarijn.
  • Chateaubriand “Hereford”, geroosterd in onze houtoven, “Opperdoezer Ronde” aardappel.
  • Kalfszwezeriken Fine Champagne, stamppot doperwt en brandnetel, groene asperge.
  • Filet pur pizzaiolasaus, rucola, pasta met look.
  • Steak tartaar, slaatje, handgesneden frietjes.
  • Varkenskroon “Blckwell”, gebakken nieuwe aardappel.

VIS

  • Gebakken zeetong met sla en frietjes.
  • Zeebaars, zomerrisotto, coulis van kerstomaat.
  • Tarbot, stamppot van polderaardappel, jonge prei, graanmosterd.
  • Gamba, ravioli van aubergine, lichte jus van tomaat en look.
  • Dorade Royale in de oven geroosterd, pasta “Puttanesca”.
  • Babbykreeft (gedecorticeerd) Beurre blanc met verjus, voorjaarsgroentjes.

DESSERTS

  • Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus.
  • Taartje van verse abrikozen, ijs van rozemarijn en honing.
  • Millefeuille van appel, ijs van abrikoos, anglaise.
  • Brownie met koffie-mascarpone, karamel, pecannoot.
  • Rode vruchten, crème van passie, crumble.