A la carte

VOORGERECHTEN

  • Gegratineerde Sint – Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.
  • Huisgerookte paling, appel, selder, bieslook-olie.
  • Soepje van aardpeer,Langzaam gegaard buikspek, verse truffel.
  • Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
  • Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
  • Gebakken ganzenlever, taartje van rabarber, portosausje
  • Asperge Italiaans,lauw geserveerd, pesto, parmezaan, prociutto.
  • Asperge op zijn vlaams.
  • Asperge, huisgerookte zalm, hangepelde grijze garnalen,slaatje, kruidencocktail.

HOOFDGERECHTEN

VLEES

 

 

  • Kalfs-entrecôte, dragonsaus, gnocchi, sauté van asperge en paddenstoel.
  • Zwezerik, Fine Champagne, stamppot van daslook.
  • Filet pur, warme groenten, peperroomsaus en handgesneden frietjes.
  • Hoevekip “Aradora”, uit Frans-Baskenland, tomaat, look, sjalot, gebakken aardappel.
  • Pasta truffel, asperge, “Mangalica” ham.
  • Entrecôte “Simmentaler, slaatje, handgesneden frietjes.
  • Entrecôte “Txuleton”, slaatje, handgesneden frietje.
  • Entrecôte “Wagyu” 4/5

VIS

  • Asperge gerookte zalm, beurre blanc, bieslook.
  • Kabeljauw, asperge, lamsoor, Chablissaus.
  • Pasta halve kreeft, coulis van kerstomaat, burrata, basilicum.
  • Kreeft 1/1, geroosterd met tijm, look en hoevenboter, pasta.
  • Zeetong, slaatje en handgesneden frietjes.

DESSERTS

  • Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus “Callebaut”.
  • Citroentaartje vers gebrande meringue.
  • Double mokka; mokka ijs overgoten met tasje Illy espresso.
  • Crème brûlée.
  • Moelleux van chocolade uit eigen patisserie, vanille-ijs.