A la carte
VOORGERECHTEN
- Gegratineerde Sint – Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.
- Huisgerookte paling, appel, selder, bieslook-olie.
- Bisque van Zeebrugse grijze garnalen.
- Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
- Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
- Crispy nobashi-garnaal, Oosters slaatje, kokosdressing.
- Italiaans slaatje,”Vitello tonato”.
- Oesters “Mor”,op ijs geserveerd.
- Scampi in panko,salade van kerstomaat, curry-mayonaise.
HOOFDGERECHTEN
VLEES
- Kalfs-entrecôte, “Blackwell”.
- Zwezerik, Fine Champagne, paddenstoelen en knolselder.
- Filet pur, warme groenten, peperroomsaus en handgesneden frietjes.
- Hoevekip “Aradora”, uit Frans-Baskenland, tomaat, look, sjalot, gebakken aardappel.
- Kalfsnier, sauté van boontjes, mosterdsaus, aardappel gebakken in ganzenvet.
- Bosduif, zacht gerookt met kersenhout, mandarijnzout, natuurjus.
- Entrecôte “Simmentaler, slaatje, handgesneden frietjes.
- Entrecôte “Txuleton”, slaatje, handgesneden frietje.
- Entrecôte “Wagyu” 4/5
VIS
- Rogvleugel, kappertjesboter en natuuraardappel.
- Skrei, beurre blanc met Versjus, pommes écrassées.
- Pasta zeevruchten , Tomaat, look, jus van bisque, schaal en schelpdieren.
- Gebakken halve kreeft, roomsausje met vodka en citroen, pasta.
- Kreeft 1/1, geroosterd met tijm, look en hoevenboter, pasta.
- Zeetong, slaatje en handgesneden frietjes.
DESSERTS
- Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus “Callebaut”.
- Bordalou met peer, cashewnoten, gezouten karamel, chocolade-ijs
- Double mokka; mokka ijs overgoten met tasje Illy espresso.
- Tarte Tatin, ijs van passievrucht-karamel, anglaise.
- Ananas, ijs van kokos en ananas.