A la carte

VOORGERECHTEN

  • Gegratineerde Sint – Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.
  • Asperges op zijn vlaams.
  • Lauwe asperges op zijn Italiaans, pesto, prosciutto.
  • Aspergevelouté, bulgur, curry, rivierkreeftjes.
  • Carpaccio “Fleur de Wagyu”burrata, tomaat, basilicum-olie.
  • Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
  • Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
  • Gebakken ganzenlever, rabarber, sausje van zoete rodewijn “Maury”.
  • Tataki van tonijn,sesam, wakame.
  • Salade van asperge, huisgerookte zalm, kruidencocktail.
  • Scampi in panko, tomatenslaatje, curryrouille.

HOOFDGERECHTEN

VLEES

 

 

  • Kalfszwezeriken, asperge, daslook, Fine Champagne.
  • Baskische hoevekip “Aradoa”, asperge, doperwt, morilles-saus.
  • Steak tartaar, Italiaans slaatje, handgesneden frietjes.
  • Kalfszwezeriken, asperge, paddestoelen, daslook, Fine Champagne.
  • Filet pur, pepersaus, handgesneden frietjes, slaatje.
  • Entrecôte “Pie Rouge – roodbond”, slaatje, handgesneden frietjes.
  • Entrecôte “Txuleton”, slaatje, handgesneden frietje.
  • Entrecôte “Wagyu” 4/5

VIS

 

  • Tongfilet en huisgereookte zalm, asperge, Chablissaus, bieslook.
  • Orecchiette pasta met Petoncles, truffel, Coppa de boeuf.
  • Roggewangetjes, stamppotje broccoli, waterkers, blanke botersaus, kappertjes.
  • Pasta halve kreeft, curry – kokos, fijne groenten.
  • Kreeft 1/1, geroosterd met tijm, look en hoevenboter, pasta.
  • Kreeft 1/1, pasta pesto.
  • Gamba, ravioli aubergine, roomsaus tomaat en gerookte look.
  • Zeetong, slaatje en handgesneden frietjes.

DESSERTS

  • Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus “Callebaut”.
  • Aardbeitjes, gekoelde sabayon van Limoncello, vanille-ijs.
  • Double mokka; mokka ijs overgoten met tasje Illy espresso.
  • Crème brûlée.
  • Bordalou met gianduja chcolade, hazelnoot, vanille ijs.
  • Sablé taartje met banaan, crème van chocolade en ijs met bombardino.