A la carte
VOORGERECHTEN
- Gegratineerde Sint – Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.
- Asperges op zijn vlaams.
- Lauwe asperges op zijn Italiaans, pesto, prosciutto.
- Aspergevelouté, bulgur, curry, rivierkreeftjes.
- Carpaccio “Fleur de Wagyu”burrata, tomaat, basilicum-olie.
- Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
- Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
- Gebakken ganzenlever, rabarber, sausje van zoete rodewijn “Maury”.
- Tataki van tonijn,sesam, wakame.
- Salade van asperge, huisgerookte zalm, kruidencocktail.
- Scampi in panko, tomatenslaatje, curryrouille.
HOOFDGERECHTEN
VLEES
- Kalfszwezeriken, asperge, daslook, Fine Champagne.
- Baskische hoevekip “Aradoa”, asperge, doperwt, morilles-saus.
- Steak tartaar, Italiaans slaatje, handgesneden frietjes.
- Kalfszwezeriken, asperge, paddestoelen, daslook, Fine Champagne.
- Filet pur, pepersaus, handgesneden frietjes, slaatje.
- Entrecôte “Pie Rouge – roodbond”, slaatje, handgesneden frietjes.
- Entrecôte “Txuleton”, slaatje, handgesneden frietje.
- Entrecôte “Wagyu” 4/5
VIS
- Tongfilet en huisgereookte zalm, asperge, Chablissaus, bieslook.
- Orecchiette pasta met Petoncles, truffel, Coppa de boeuf.
- Roggewangetjes, stamppotje broccoli, waterkers, blanke botersaus, kappertjes.
- Pasta halve kreeft, curry – kokos, fijne groenten.
- Kreeft 1/1, geroosterd met tijm, look en hoevenboter, pasta.
- Kreeft 1/1, pasta pesto.
- Gamba, ravioli aubergine, roomsaus tomaat en gerookte look.
- Zeetong, slaatje en handgesneden frietjes.
DESSERTS
- Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus “Callebaut”.
- Aardbeitjes, gekoelde sabayon van Limoncello, vanille-ijs.
- Double mokka; mokka ijs overgoten met tasje Illy espresso.
- Crème brûlée.
- Bordalou met gianduja chcolade, hazelnoot, vanille ijs.
- Sablé taartje met banaan, crème van chocolade en ijs met bombardino.