A la carte
VOORGERECHTEN
- Gegratineerde Sint – Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.
- Huisgerookte paling, appel, selder, bieslook-olie.
- Soepje van aardpeer,Langzaam gegaard buikspek, verse truffel.
- Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
- Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
- Gebakken ganzenlever, taartje van rabarber, portosausje
- Asperge Italiaans,lauw geserveerd, pesto, parmezaan, prociutto.
- Asperge op zijn vlaams.
- Asperge, huisgerookte zalm, hangepelde grijze garnalen,slaatje, kruidencocktail.
HOOFDGERECHTEN
VLEES
- Kalfs-entrecôte, dragonsaus, gnocchi, sauté van asperge en paddenstoel.
- Zwezerik, Fine Champagne, stamppot van daslook.
- Filet pur, warme groenten, peperroomsaus en handgesneden frietjes.
- Hoevekip “Aradora”, uit Frans-Baskenland, tomaat, look, sjalot, gebakken aardappel.
- Pasta truffel, asperge, “Mangalica” ham.
- Entrecôte “Simmentaler, slaatje, handgesneden frietjes.
- Entrecôte “Txuleton”, slaatje, handgesneden frietje.
- Entrecôte “Wagyu” 4/5
VIS
- Asperge gerookte zalm, beurre blanc, bieslook.
- Kabeljauw, asperge, lamsoor, Chablissaus.
- Pasta halve kreeft, coulis van kerstomaat, burrata, basilicum.
- Kreeft 1/1, geroosterd met tijm, look en hoevenboter, pasta.
- Zeetong, slaatje en handgesneden frietjes.
DESSERTS
- Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus “Callebaut”.
- Citroentaartje vers gebrande meringue.
- Double mokka; mokka ijs overgoten met tasje Illy espresso.
- Crème brûlée.
- Moelleux van chocolade uit eigen patisserie, vanille-ijs.