A la carte

VOORGERECHTEN

  • Gegratineerde Sint – Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.
  • Huisgemaakte loempia met snow crab, curryrouille.
  • Ossenstaartsoep met huisgemaakte dumpling.
  • Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
  • Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
  • Gebakken ganzenlever met vijgentaartje en pruimencompote.
  • Carpaccio van hert, kastanje en paddenstoelen.

HOOFDGERECHTEN

VLEES

 

  • Entrecôte “Aubrac” geroosterd met look en rozemarijn, handgesneden frietjes, sla.
  • Kalfsfilet, crème van knolselder en pastinaak, ovenaardappel, kalfsjus.
  • Filet pur gebakken paddenstoelen, Bordelaise met groene peper.
  • Cote à L’os Txuleton “Txogitxu”, bakjus sla en handgesneden frietjes.
  • Poulet Noir, gnocchi, spinazie en shiitake, dragonsaus.
  • Hert met zijn wintergarnituur, rode wijnsaus.
  • Hazenrug, wintergarnituur, donkere jus met peper.

VIS

  • Gebakken zeetong met sla en frietjes.
  • Rog vleugel op zijn Italiaans; kappertjes, olijf, tomaat, balsamico, parmezaanpuree.
  • Sint-Jakobsnootjes met lintpasta, tomaat, look en bressaola.
  • Mooie meid, prei, beurre blanc, broccolistamppot.
  • Hele kreeft geroosterd met pesto, pasta.

DESSERTS

  • Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus.
  • Millefeuille met appel van “Roes”, ijs van speculaas, anglaise.
  • Chocolademousse, crème van pompoen en pecannoot.
  • Double mokka, huisbereid mokka-ijs overgoten met Illy-espresso.
  • Taartje van abrikoos, ijs van marsepein, crèmeux van chocolade.