A la carte

VOORGERECHTEN

  • Gegratineerde Sint – Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.
  • Huisgerookte paling, appel, selder, bieslook-olie.
  • Bisque van Zeebrugse grijze garnalen.
  • Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
  • Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
  • Crispy nobashi-garnaal, Oosters slaatje, kokosdressing.
  • Italiaans slaatje,”Vitello tonato”.
  • Oesters “Mor”,op ijs geserveerd.
  • Scampi in panko,salade van kerstomaat, curry-mayonaise.

HOOFDGERECHTEN

VLEES

 

 

  • Kalfs-entrecôte, “Blackwell”.
  • Zwezerik, Fine Champagne, paddenstoelen en knolselder.
  • Filet pur, warme groenten, peperroomsaus en handgesneden frietjes.
  • Hoevekip “Aradora”, uit Frans-Baskenland, tomaat, look, sjalot, gebakken aardappel.
  • Kalfsnier, sauté van boontjes, mosterdsaus, aardappel gebakken in ganzenvet.
  • Bosduif, zacht gerookt met kersenhout, mandarijnzout, natuurjus.
  • Entrecôte “Simmentaler, slaatje, handgesneden frietjes.
  • Entrecôte “Txuleton”, slaatje, handgesneden frietje.
  • Entrecôte “Wagyu” 4/5

VIS

  • Rogvleugel, kappertjesboter en natuuraardappel.
  • Skrei, beurre blanc met Versjus, pommes écrassées.
  • Pasta zeevruchten , Tomaat, look, jus van bisque, schaal en schelpdieren.
  • Gebakken halve kreeft, roomsausje met vodka en citroen, pasta.
  • Kreeft 1/1, geroosterd met tijm, look en hoevenboter, pasta.
  • Zeetong, slaatje en handgesneden frietjes.

DESSERTS

  • Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus “Callebaut”.
  • Bordalou met peer, cashewnoten, gezouten karamel, chocolade-ijs
  • Double mokka; mokka ijs overgoten met tasje Illy espresso.
  • Tarte Tatin, ijs van passievrucht-karamel, anglaise.
  • Ananas, ijs van kokos en ananas.