[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.7″][et_pb_row _builder_version=”3.7″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.7″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_post_title meta=”off” featured_image=”off” _builder_version=”3.7″][/et_pb_post_title][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.7″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.7″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.7″]

Is niet langer de winkeldochter op het restaurantmenu en wordt niet langer beschouwd als het beperkte gebied van zilverrijst en linzen.

Veel mensen eten tegenwoordig vrijwel vleesloos zonder zichzelf als vegetariër te bestempelen.

Daarom toont Chef Dirk hieronder enkele van zijn vegetarische suggesties.
Het team van Potiron werkt steeds met dagverse groenten en kruiden. Vele hiervan komen uit onze eigen tuin. Fris, geurig en vooral smaakvol voor uw vegetarische suggestie… vraag ernaar.

 Voor feestelijke aangelegenheden maken wij graag een aangepast vegetarisch menu.

[/et_pb_text][et_pb_divider color=”#000000″ divider_style=”dashed” _builder_version=”3.7″][/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version=”3.7″ text_font=”Bitter|||on|||||”]

Voorbeelden van vegetarische suggesties

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.7″]

  • Pizza van bloemkool en kaas, groentjes en rucola.
  • Knolseldersoep met hazelnoot en gekarameliseerd witloof.
  • Wortellabne met gefrituurde tofu, Feta.
  • Slaatje met huisgemaakte pompoen- en parmezaankroketjes.
  • Soepje van groene linzen met saffraan-roerei.
  • Stoofpotje van soya en spinazie.
  • Groentenpallet van de Chef, cocos-currysaus (in het seizoen volgens aanbod van onze tuinen)
  • Pompoenrisotto met gebakken groentjes.
  • Langzaam gesmoorde prei met bulgur, kroketjes van paddestoelen.
  • Pasta met paddestoelen, knolselder en truffel.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Privacybeleid - Alle rechten zijn voobehouden aan Potiron

©1999 - 2024

Made by graafvis.be