Historiek
Menukaart
Kerstmenu
Menu Potiron
Contact & Openingsuren
VOORGERECHTEN
Gegratineerde Sint - Jakobsnootjes
met prei en grijze garnalen.
Bisque van kreeft,
rouille en rivierkreeftjes.
Carpaccio van entrecôte Alpenrund,
asperges, truffelmayonaise.
Yellow fin tonijn,
quiona, wakame, kruidensalade, miso-mayonaise.
Artisanale kaaskroketten
op gefruite peterselie.
Artisanale garnaalkroketten
op gefruite peterselie.
Pressa Iberico
, gebakken St Jakobsnootje, doperwt, fregola, asperge.
HOOFDGERECHTEN
VLEES
Filet pur
, slaatje, frietjes, pepersaus.
Kalfszwezeriken,
stamppot van daslook en brandnetel, Fine Champagnesaus.
Ravioli Secreto 07
, asperges, saliesaus, Pecorino romano.
Entrecôte "Brown Swiss"
, slaatje, frietjes.
Entrecôte "Txogitxu Extra",
slaatje, frietjes.
Entrecôte "Txogitxu Premium" 21 dagen gerijpt,
slaatje, frietjes.
Entrecôte "Carima",
slaatje, frietjes.
VIS
Gebakken zeetong
, slaatje, handgesneden frietjes.
Pasta kreeft
, truffelpasta, asperges.
Duo van zeetongfilets en huisgerookte zalm,
groene groentjes, Chablissaus, bieslook.
Dorade Royale
, asperges, kruidenolie, balsamico, stamppot met olijfolie.
"Minute" van zalm en asperges
, Chablissaus, bieslook, krielaardappel.
Kabeljauw
, sauté asperges, lamsoor, beurre blanc.
DESSERTS
Huisbereid vanille-ijs
met warme chocoladesaus "Callebaut".
Chocolademousse,
ijs van Baileys, gezouten karamel, pindakoekje.
Double mokka
; mokka ijs overgoten met tasje Illy espresso.
Vanille-ijs met advokaat "Houblonese",
chocolade crumble.
Bordalou met peer, pecan,
karamelchocolade, praliné-ijs.
Tarte Tatin,
spekulaas, pompoenijs.
Privacybeleid
- Alle rechten zijn voorbehouden aan Potiron
©1999 - 2025
Made by
graafvis.be