Menu Potiron

Presse Iberico - St. Jakobsnootje - fregola - doperwt - asperge.

Lenghaasje - asperge Lamsoor - beurre blanc met soya en gember - nori - tomatenkonfituur.(*)

Ravioli van Secreto nr°7 - asperge - distelzwam "eryngii" - gerookte eidooier - citroentijm. (**)

Franse eend "Canette" - natuurjus met porto - crème van zoete aardappel.

Rabarber - sablé - cremeux witte chococlade - mascarpone - vlierbloesem.

DRIEGANGENMENU
(ENKEL OP MA EN DI)

55.95 €

--

Inclusief aangepaste wijnen

+ 17.95 €

VIERGANGEN
MENU (*)

65,95 €

--

Inclusief aangepaste wijnen

+ 27.95 €

VIJFGANGEN
MENU (**)

75.95 €

--

Inclusief aangepaste wijnen

+ 36.95 €

(Bij wijzigingen aan het menu kunnen er supplementen aangerekend worden.)

Privacybeleid - Alle rechten zijn voorbehouden aan Potiron

©1999 - 2025

Made by lazysuperheroes