[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.7″][et_pb_row _builder_version=”3.7″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.7″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_post_title meta=”off” featured_image=”off” _builder_version=”3.7″][/et_pb_post_title][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.7″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.7″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.7″]
Is niet langer de winkeldochter op het restaurantmenu en wordt niet langer beschouwd als het beperkte gebied van zilverrijst en linzen.
Veel mensen eten tegenwoordig vrijwel vleesloos zonder zichzelf als vegetariër te bestempelen.
Daarom toont Chef Dirk hieronder enkele van zijn vegetarische suggesties.
Het team van Potiron werkt steeds met dagverse groenten en kruiden. Vele hiervan komen uit onze eigen tuin. Fris, geurig en vooral smaakvol voor uw vegetarische suggestie… vraag ernaar.
Voor feestelijke aangelegenheden maken wij graag een aangepast vegetarisch menu.
[/et_pb_text][et_pb_divider color=”#000000″ divider_style=”dashed” _builder_version=”3.7″][/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version=”3.7″ text_font=”Bitter|||on|||||”]
[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.7″]
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]